Menu
EUR
Let op!: Deze webshop is in aanbouw. Bestellingen worden verzonden op basis van de gestelde levertijden. Voor vragen neemt u contact op met [email protected]. Tot snel!
Een Plafondlamp voor elke ruimte

Een Plafondlamp voor elke ruimte

Een Plafondlamp voor elke ruimte

Plafondlamp.com is dé online lampenwinkel met een ruim assortiment Plafondlampen voor elke ruimte in huis. Want ongeacht of je nu op zoek bent naar een Plafonnière, Spot of andere Plafondlamp, wij zorgen ervoor dat je een sfeervolle ambiance kunt creëren in je Woonkamer, Keuken, Slaapkamer, Eetkamer, Badkamer of in je Tuin!

Een Plafonnière voor elk interieur

Wanneer je een Plafonnière zoekt voor in je Badkamer, Woonkamer, Keuken, Slaapkamer of andere ruimte van het huis, dan hebben we bij Plafondlamp.com een zeer ruim aanbod met prachtige Plafonnières die je huis op een functionele of aangename manier verlichten. Een Plafonnière helpt je bij het simpel verlichten van elke willekeurige ruimte, waarbij je keuze uit hebt Zwarte of Witte Plafonnières die een tijdloos karakter hebben, tot aan moderne LED Plafonnières die met onderscheidende kleuren zoals Brons en Champagne een fraaie eyecatcher zijn binnen je interieur. Bovendien vind je bij Plafondlamp.com Plafonnières voor specifieke ruimtes zoals de Badkamer, die voldoen aan hoge veiligheidseisen zodat je ze op een veilige en betrouwbare manier kunt monteren.

Spots, Plafondspots, Opbouwspots en Inbouwspots

Ben je opzoek naar een Spot, Plafondspot, Opbouwspot of Inbouwspot? Laat je dan eens inspireren door een unieke samenstelling van prachtige Plafondlampen die ontworpen zijn volgens de laatste trends en technieken. Bij Plafondlamp.com werken wij namelijk samen met leveranciers die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan, zodat je altijd de beste Plafondlamp voor in huis haalt! Neem bijvoorbeeld de fraaie Spots en Opbouwspots van Artdelight, die gemaakt zijn van de allerbeste materialen en waarbij de Plafondlampen verkrijgbaar zijn in moderne en sfeervolle kleuren zoals Champagne, Brons en Goud! Maar je kunt ook kiezen voor een Plafondlamp in een tijdloze Zwarte of Witte kleur die eenvoudig te combineren is met andere interieurelementen.

Met Plafondspots of Inbouwspot haal je daarentegen verlichting in huis waarmee je specifiek licht kunt accentueren in verschillende ruimtes van het huis. Er zijn bijvoorbeeld Inbouwspots die geschikt zijn voor de Badkamer en die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Deze waterbestendige Inbouwspots of Plafondspots zijn verkrijgbaar met LED of een GU10 fitting, waarmee je jouw Badkamer op een functionele of sfeervolle manier kunt verlichten. Deze Inbouwspots zijn bovendien niet alleen geschikt voor de Badkamer, maar zijn ook een subtiele verlichtingsoplossing voor in je Keuken, Woonkamer of Slaapkamer!

Hanglampen

Hanglampen behoren ook tot de categorie Plafondverlichting waarmee je een persoonlijke ambiance kunt creëren in verschillende ruimtes. Bij Plafondlamp.com hebben we een zeer ruim assortiment met prachtige Eettafel Hanglampen, die zich onderscheiden in trendy ontwerpen waarmee er functioneel of sfeervol licht wordt verspreidt. Een Hanglamp wordt namelijk veelal toegepast in ruimtes zoals de Eetkamer, waarbij multifunctionele doeleinden meer dan alleen sfeerlicht vereisen. Daarom zijn de Eettafel Hanglampen bij Plafondlamp.com niet alleen ontworpen met oog voor detail, maar voorzien ze ook in functioneel of sfeervol licht afhankelijk van het moment van de dag!

Bij Plafondlamp.com vind je Hanglampen van merken zoals Searchlight, Artdelight, Lighting Collection, Halo Design, Trio Leuchten en Sollux waarbij elk merk zich onderscheid in ontwerp, functionaliteit en design! Neem bijvoorbeeld de Hanglampen van Searchlight die verkrijgbaar zijn van oud Engelse en nostalgische lampen, tot aan moderne LED Hanglampen. Of de Design Hanglampen van Artdelight die gemaakt zijn van unieke materialen in trendy kleuren. Met ons ruime assortiment Hanglampen is er daarom altijd één die perfect te combineren is binnen jouw Interieurstijl!

Railverlichting

Een unieke en moderne verlichtingsoplossing die momenteel veel populariteit geniet onder consumenten is Railverlichting. Onze Railverlichting onderscheidt zich in 1-fase en 3-fase Railverlichting waarmee je kiest voor een multifunctionele verlichtingsoplossing in je Keuken, Woonkamer, Slaapkamer of andere ruimte van het huis. Maar hoe werkt Railverlichting? Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer je kiest voor 1-fase Railverlichting dan wordt de zogeheten Spanningsrail aangesloten op één stroomgroep (één stroomschakelaar/dimmer), waarbij de Railspots gelijktijdig bediend kunnen worden. Met 3-fase Railverlichting kun je gebruik maken van totaal drie stroomgroepen (drie schakelaars/dimmers), waarbij de Railspots ingesteld worden op één van de drie groepen. Op die manier kun je dus op één Spanningsrail verschillende Railspots toepassen die afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden.

Met de betaalbare Railverlichting bij Plafondlamp.com kies je voor een fraaie manier van je huis verlichten! De Spanningsrails zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waarbij je kunt kiezen uit Railspots in verschillende moderne kleuren. 

Een Plafondlamp kopen bij Plafondlamp.com

Een Plafondlamp koop je voordelig, eenvoudig en veilig bij Plafondlamp.com! Bij ons krijg je namelijk altijd 30 dagen bedenktijd op je aankoop en minimaal twee jaar garantie op je aankoop. Met een unieke samenstelling van de allerbeste Plafondlampen inspireren we je graag tot het creëren van een unieke, sfeervolle en persoonlijke ambiance binnen elke ruimte van het interieur. Heb je vragen over één van onze Plafondlampen of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op en we staan graag voor je klaar!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »