Menu
EUR
Let op!: Deze webshop is in aanbouw. Bestellingen worden verzonden op basis van de gestelde levertijden. Voor vragen neemt u contact op met [email protected]. Tot snel!
Ontdek Wandlampen op Mooielampen.com

Ontdek Wandlampen op Mooielampen.com

Bij Plafondlamp.com hebben we allerlei soorten Plafondverlichting in huis waaronder een Plafonnière, Spot, Opbouwspot, Inbouwspot en zelfs een Hanglamp. Maar wist je dat je bij Mooielampen.com ook andere fraaie soorten lampen kunt krijgen waaronder Wandlampen voor binnen en buiten? In deze blog vertellen we je graag over alle mogelijkheden!

Wandlampen voor Binnen

Wanneer je jouw interieur wil voorzien van het perfecte licht dan kom je er al snel achter, dat er in elke ruimte een verschillende behoefte ontstaat qua type licht. Zo wordt er vaak gekozen voor een combinatie van functioneel en sfeervol licht boven de Eettafel of in een Badkamer, maar kiest men in de Woonkamer juist voor een sfeervolle ambiance. Bij Mooielampen.com hebben ze een uitgebreid assortiment met prachtige Wandlampen voor Binnen waarmee je een persoonlijke en unieke sfeer kunt creëren. De Wandlampen onderscheiden zich in eigentijdse kenmerken en zijn verkrijgbaar van o.a. Artdelight en Searchlight. Bovendien zijn de Wandlampen voor Binnen ontworpen met oog voor detail en behoren ze tot trendy hedendaagse interieurstijlen!

Door de lampen te onderscheiden in verschillende categorieën is het heel eenvoudig om de juiste lamp te vinden. Zo zijn de Wandlampen bij Mooielampen.com gecategoriseerd op Kleur, Type, Materiaal, Vorm en Woonstijl en kies je in een handomdraai de lamp die perfect bij jouw wensen past. Neem bijvoorbeeld de populaire serie Wandlampen waarbij de Roulo, Dante, Gymm en Kubus gemaakt zijn van hoogwaardig metaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien zijn deze lampen voorzien van een fitting waarbij je naar eigen inzicht een GU10 of G9 LED lichtbron kunt mee bestellen.

Voor de echte liefhebbers van designverlichting heeft Mooielampen.com bovendien LED Wandlampen waarbij de lichtbron in het armatuur geïntegreerd is, zodat je op een zorgeloze, duurzame en energiezuinige manier je huis kunt verlichten. Een goed voorbeeld van enkele Design Wandlampen voor Binnen zijn de Diaz, Mainz, Fulda, Sharp en Hudson, waarbij een gedeelte zelfs geschikt is voor montage buitenshuis.

Wandlampen voor Buiten

Overweeg je om een lamp buitenshuis te gaan plaatsen dan is het van belang dat je Wandlamp voldoet aan een zogeheten IP-waarde. Deze IP-waarde vertelt iets over de mate waarin de Wandlamp voor Buiten bestand is tegen water en weersinvloeden van buitenaf. Daarbij geldt de regel dat hoe hoger de IP-waarde, hoe beter de Wandlamp bestand is tegen vocht. Wanneer je voor de buitenruime een Wandlamp zoekt wil je bovendien dat hij voldoet aan verschillende vereisten. Zo moet de lamp niet alleen robuust en waterbestendig zijn, maar wil je natuurlijk ook dat hij voldoet aan design wat past bij jou persoonlijke wensen!

Dankzij de combinatie van verschillende vormen heb je daarom binnen het assortiment Wandlampen voor Buiten ook een zeer ruime keuze in modellen, die zich onderscheiden in verschillende factoren. Zoek je een kubusvormige lamp? Dan is bijvoorbeeld de Wandlamp Cube een zeer robuust model waarbij er niet alleen onderscheidt gemaakt wordt in kleur, maar ook in techniek. Want de Wandlamp Cube met Dim to Warm functionaliteit geeft je de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende kleurtemperaturen. Op die manier kun je bijvoorbeeld op een zwoele zomeravond een sfeervolle ambiance creëren!

Kies je liever voor een langwerpige lamp met een ronde of strakke rechthoekige vorm, dan zijn de Wandlamp Brody en de Wandlamp Vegas bij uitstek geschikt voor montage aan de buitenmuur. De Wandlamp Brody kenmerkt zich als een subtiele Wandlamp die verkrijgbaar is met één of twee LED lichtbronnen, zodat het licht enkel naar beneden óf aan beide zijden aangenaam over de muur wordt verdeeld. De Wandlamp Vegas is daarentegen weer een strak vormgegeven en robuuste lamp voor buiten, die verkrijgbaar is in twee verschillende maten én drie kleuren; Zwart, Wit of Aluminium.

Waarom kiezen voor Mooielampen.com?

Mooielampen.com onderscheidt zich in fraaie, moderne en trendy Wandlampen waarmee je jouw interieur voorziet van de beste ambiance. Heb je advies nodig? Dan staan de experts van Mooielampen.com graag voor klaar! Je krijgt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd om je Wandlamp te kunnen beoordelen.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »